Introductie Reis Branche

In dit artikel vind je welke brancheregeling wordt ondersteund binnen de Reis branche. Ook lees je hoe deze brancheregeling wordt berekend in Nmbrs, hoe deze moet worden ingericht en hoe de pensioenexport wordt gedaan.

Ondersteunde brancheregelingen

Hier een de brancheregeling zoals terug te vinden in Nmbrs.

  • 0076| Reis branche

Berekening brancheregeling

De regeling is een jaarregeling. De pensioenpremie wordt berekend op basis van de eerste periode.  Als eerste periode wordt gezien de eerste periode van het kalenderjaar (januari) of de eerste periode waarin de werknemer in dienst treedt. De regeling maakt gebruik van een jaarmaximum en een jaarfranchise.

Inrichting

Kijk hieronder hoe je een branche dient te selecteren.

 

Pensioenexport

Jaar 2018
Per 01-01-2018 wordt de reisbranche overgenomen door Centric van SA. Centric heeft ons laten weten zo min mogelijk te willen wijzigen om de systemen en methodiek over te nemen van SA.  Er is aangegeven dat Centric meer tijd nodig heeft voor deze koppelvlak wijziging. Per 01-01-2108 zal daarom niets wijzigen. 

Dit betekend dat de webservice van Syntrus Achmea voorlopig actief blijft en dat klanten daar gebruik van kunnen maken.  Een ingeschatte overname wordt op zijn vroegst gesteld op 01-03-2018. Hierbij is het belangrijk dat de inzendaccounts actief blijven en hierin ook niets wijzigen. 

Centric zal klanten tijdig informeren over wijzigingen in de toekomst. 

Jaar =<2017
Het pensioen kun je aanleveren bij Syntrus Achmea, hoe je de pensioenexport kan instellen en correcties kan verwerken vind je via onderstaande link:

Volgen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk