SecureLogin

Deze integratie is gerealiseerd door en volledig in beheer van SecureLogin. Voor vragen en ondersteuning verzoeken wij je contact op te nemen met SecureLogin.

Nmbrs® support

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

SecureLogin support

SecureLogin zorgt voor de opzet en inrichting van de integratie en kan je van support voorzien wanneer je vragen hebt.

Over SecureLogin

Gebruikt u ook meerdere applicaties om uw klanten te bedienen? Wilt u uw klant het gemak bieden om met 1 inlognaam en wachtwoord alle applicaties te bereiken?

SecureLogin biedt u de mogelijkheid om in uw eigen huisstijl één pagina te gebruiken om in te loggen in een groot aantal applicaties.

Over de integratie

Met de integratie tussen Nmbrs® en SecureLogin, is het nu mogelijk om via SecureLogin in te loggen in Nmbrs®. Securelogin stuurt de logingegevens naar Nmbrs® waardoor het mogelijk is om via een beveiligde omgeving makkelijk in te loggen.

Voor de voorwaarden waaronder gebruik kan worden gemaakt van deze integratie dient u contact op te nemen met SecureLogin. SecureLogin zorgt voor de opzet en inrichting van de integratie en kan u van support voorzien wanneer u vragen heeft.