HR Roll-Out Business Medium

Nmbrs® biedt samen met een zorgvuldig gecertificeerde partij het HR Roll-Out programma aan, om de HR-functionaliteiten van Nmbrs® optimaal te benutten.

Door de HR-functionaliteiten van Nmbrs® volledig te benutten kun je efficiënt gebruik maken van het systeem, en kunnen alle HR-gegevens op 1 plek worden bijgehouden.

Voor wie?

• Voor Nmbrs® Business-klanten tot van 25 tot 150 medewerkers
  • Die de salarisverwerking al in Nmbrs® doen

Doelen?

• Een voorbereid en getraind team, klaar om met Nmbrs® te werken
  • Eigen Nmbrs® omgeving, waar alle HR-instellingen efficiënt ingericht zijn
  • Medewerkers die toegang hebben tot het systeem
  • HR-professionals die alle functionaliteiten optimaal benutten

Programma ondersteuning?

Programma

Hieronder wordt beschreven wat het HR Roll-out programma inhoudt. Onze (externe) consultants bezoeken je op locatie om dit programma te doorlopen. Deze ervaren consultants zijn bekend met HR en weten alles van het inrichten van onze HR-functionaliteiten. Vanuit het Nmbrs® Start Up team bewaken wij de planning en beantwoorden wij alle overige vragen over de inrichting.

Inventarisatie en inrichting
De externe consultant inventariseert de bedrijfsgegevens en inrichting van de organisatie bij u op locatie.

Hiervoor zijn in ieder geval nodig;

• Een overzicht van de inrichting van afdelingen, managers, verlofsaldi en verzuim
  • Lijst van de werknemers met email-adressen

Daarna wordt de organisatie door de externe consultant ingericht.

Implementatie
De volgende bedrijfs- en werknemersgegevens worden geïmplementeerd:

• ESS/MSS
  • Mutatieformulieren
  • Verlofregistratie
  • Verzuimregistratie
  • HR-instellingen
  • Verstrekkingen
  • Opleidingen
  • Signaleringen

Uitrol en uitleg
In deze stap zorgt de externe consultant ervoor dat de HR-functionaliteiten in gebruik genomen kunnen worden. In de stap "Go live" worden alle HR-functionaliteiten gereed gemaakt door de externe consultant, en wordt het programma uitgelegd aan de ''key users''.

Evaluatie

Na de uitrol wordt telefonisch geëvalueerd en het project wordt gesloten, waarna wordt overgegaan naar de reguliere support flow.

Kosten?

Het HR Roll-out Business Medium programma (25 tot 150 medewerkers) betreft twee dagen consultancy en kost € 1250,- (excl. BTW)

Hoe te beginnen?

Om te starten met HR Roll-out programma Business Medium kun je direct in Nmbrs®, via Mijn Account, het programma aanschaffen. Voor meer informatie over de programma's neem je contact op met ons Startup team.