Up & Go Maatwerk Business

Het overstappen naar een ander HR- en salarispakket brengt het nodige met zich mee. Nmbrs® heeft hierin veel ervaring opgedaan en dit is dan ook de reden dat wij een Up&Go Maatwerk Business aanbieden.

Afhankelijk van uw grootte (250+ medewerkers), behoefte en huidige pakket verzorgen wij met onze vaste implementatiepartner een maatwerk-oplossing. Samen inventariseren we uw wensen en eisen, en stellen we een programma op.

Dit is een eenmalige investering die op korte termijn eenvoudig kan worden terugverdiend door Nmbrs® meteen zo in te richten dat de maximale efficientie uit het systeem behaald kan worden.

Voor wie?

• Beginnende klanten
  • Voor Nmbrs® Business met 250+ medewerkers
  • Geen kennis van Nmbrs® vereist

Doelen

• Een voorbereid en getraind team, klaar om met Nmbrs® te werken
  • Eigen Nmbrs® omgeving, waar alle salaris- en HR-instellingen efficiënt ingericht zijn
  • Medewerkers die toegang hebben tot het systeem
  • Salaris-administrateurs en HR-medewerkers die alle functionaliteiten optimaal benutten

Programma ondersteuning?

• Een op maat gemaakt implementatie-programma, uitgevoerd door een externe consultant
  • Project management
  • Vrije toegang tot alle implementatie tools en content

Hoe te beginnen?

Om te starten met het Up & Go Maatwerk Business programma kun je contact opnemen met ons Startup team.

• startup@nmbrs.nl of +31 (0)85-888 99 61