Atrea

Over de integratie

Met de koppeling tussen Atrea en Nmbrs is het mogelijk om NAW gegevens van nieuwe medewerkers te versturen vanuit Atrea naar Nmbrs of van Nmbrs naar Atrea. Dit is de keuze van de klant. Ook worden gewerkte uren automatisch verstuurd naar Nmbrs vanuit Atrea. De gewerkte uren zijn gekoppeld aan de juiste urencomponenten in Nmbrs en houden rekening met bijvoorbeeld overwerkpercentages. Deze integratie is gerealiseerd door Arrea en de integratie is in het beheer van Atrea.

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Over Artrea

Atrea is een leverancier van systemen voor Tijdregistratie, Activiteiten/order/projecten registratie, Afwezigheidplanning, Toegangscontrole en Bezoekersregistratie.

Meer dan 400 klanten maken dagelijks gebruik van de systemen van Atrea. Zij bieden onze klanten de functionaliteit voor planning, Employee Self Service en locatiesignalering. De kracht van Atrea uit zich in het koppelen van onze producten aan bestaande systemen voor salarisverwerking, personeelsinformatie en Enterprise Resource Planning (ERP).

Profiteer dagelijks van de voordelen van Atrea Workforce Management. Automatiseer de verwerking van arbeid met één volledig geïntegreerd systeem voor tijd, verlof, absentie en HRM. Bespaar tijd en geld en haal meer resultaat uit uw bezetting. Verbeter de efficiëntie en voorkom onduidelijkheden. Atrea Workforce Management systems voorziet in de vele uitdagingen op uw werkvloer.

Mocht je meer informatie willen over hoe de integratie met Atrea te realiseren, of mocht je andere vragen over deze integratie hebben neem dan contact op met Atrea: