CASH inrichten

Er kan een koppeling met CASH worden gerealiseerd, zodat journaalposten vanuit Nmbrs automatisch naar CASH kunnen worden verzonden.

Bij gebruik van deze koppeling worden de journaalposten in geval van een correctie automatisch gesplitst per periode. Ook worden, indien hier gebruik van wordt gemaakt, de journaalposten automatisch gesplitst per kostenplaats en kostensoort.

LET OP: De koppeling is alleen geschikt voor Cash Web en werkt niet met de Cash Win omgeving.

Ga naar tabblad Instellingen en klik op CASH instellingen onder Integratie:

Klik op "Nieuwe account":

Wanneer je inlogcodes zijn goedgekeurd ga je naar het tweede tabblad (Administraties).  Klik vervolgens op "Nieuwe mapping" om een administratie in Nmbrs aan een administratie in CASH te koppelen:

Koppel de bedrijven en geef een dagboekcode in.

Workflow

Je dient in de workflow van het bedrijf de actie "Journaalposten verzenden" aan te vinken, desgewenst als een automatische actie.

Je kunt nu via de workflow en via het dashlet Journaalposten Export de journaalposten verzenden. Verstuur de Journaalposten naar CASH door op het logo te klikken: