OrgPlan

Deze integratie is gerealiseerd door en volledig in beheer van OrgPlan. Voor vragen en ondersteuning verzoeken wij je contact op de nemen met OrgPlan.

Nmbrs® support:

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Orgplan support:

Over OrgPlan en My-Orgchart

OrgPlan brengt de My-Orgchart organigram-software, dat ingezet kan worden voor simpele contact-organigrammen tot complexe metrics-organigrammen. Daarnaast is het product uitermate geschikt voor strategische personeelsplanning.

Contact organigrammen:
Deze hebben als doel dat werknemers makkelijker hun collega’s kunnen vinden en de organisatie beter begrijpen. Men kan zoeken op afdeling, skills, locatie en nog veel meer. Bovendien draaien de organigrammen op alle PC’s, laptops, tablets en smartphones, zodat ze voor iedereen altijd en overal toegankelijk zijn.

Metrics-organigrammen (kengetallen):
My-Orgchart combineert organigram- met draaitabel-software. Deze draaitabel-software is ideaal om kengetallen mee te communiceren, zoals verloop, verzuim, bezetting, etc. De toepassingsmogelijkheden op hr-vlak zijn oneindig.

Strategische personeelsplanning:
SPP is het maken van een plaatje van de toekomstige organisatie die men nastreeft. De volgende onderdelen maken hier deel van uit: formeren, budgetteren en in-, uit- en doorstroom.

Over de integratie

De integratie tussen Nmbrs en OrgPlan verloopt via web-services. De gebruiker roept HR-gegevens aan die vervolgens direct verwerkt worden in het organigram. Dat kunnen zowel contact- als metrics-organigrammen zijn. De connectie komt tot stand via een druk op de knop.
Daarnaast is er de indirecte methode om organigrammen te maken. Hierbij worden de brongegevens eerst in een Excel-bestand opgeslagen, dat vervolgens in My-Orgchart wordt ingelezen. Het Excel-bestand biedt allerlei mogelijkheden om gegevens te bewerken of te verrijken. Deze methode wordt vooral voor strategische personeelsplanning toegepast.