Yahoo Single Sign-On

OpenID is een gedecentraliseerd authenticatiemechanisme om Single Sign-On op het internet mogelijk te maken. Als iemand gebruikmaakt van OpenID hoeft die persoon voor het inloggen op een website geen gebruikersnaam en wachtwoord te onthouden. Het volstaat om met de OpenID-identiteit in te loggen.

Gebruikers met een Yahoo account kunnen via OpenID inloggen in Nmbrs.

Deze mogelijkheid kan voor gebruikers worden in-/uitgeschakeld via de Beveiligingsopties. Zie voor meer informatie het artikel: