Sjabloon loonbelastingverklaring

Per 01-01-2019 vervallen deze oude debiteur en medewerker sjablonen, zorg dat je vóór het einde van het jaar jouw oude sjablonen hebt omgezet naar de Word sjablonen:
Sjablonen maken in Word

Er kan een sjabloon worden aangemaakt voor de loonbelastingverklaring. Dit sjabloon kan op debiteurniveau worden aangemaakt:

Vervolgens kan er een nieuw sjabloon worden aangemaakt:

In de bijlage kan je een voorbeeld vinden van een sjabloon voor de loonbelastingverklaring. Dit sjabloon is in html formaat en zal dan ook als html geïmporteerd moeten worden.

Klik op de </> (zie hieronder) om de html weergave te openen. Kopieer en plak de html code van de de loonbelastingverklaring en klik op opslaan. Open dan opnieuw het sjabloon.