Sjabloon loonbelastingverklaring

Er kan een sjabloon worden aangemaakt voor de loonbelastingverklaring. Dit sjabloon kan op debiteurniveau worden aangemaakt:

Vervolgens kan er een nieuw sjabloon worden aangemaakt:

In de bijlage kan je een voorbeeld vinden van een sjabloon voor de loonbelastingverklaring. Dit sjabloon is in html formaat en zal dan ook als html geïmporteerd moeten worden.

Klik op de </> (zie hieronder) om de html weergave te openen. Kopieer en plak de html code van de de loonbelastingverklaring en klik op opslaan. Open dan opnieuw het sjabloon.