Bekijken van loonstroken

Je kunt de loonstroken via de app bekijken als de medewerker template dit toestaat. In de app worden altijd loonstroken per periode getoond. Je kunt van jaar wisselen door te schuiven naar links of naar rechts.

Let op: Het is ook mogelijk om de jaaropgave in de mobiele app te bekijken. Voor meer informatie zie

Klik linksboven op het menu en klik vervolgens op Loonstroken.

Je kunt van jaar wisselen door te schuiven naar links of naar rechts.

Klik op een maand om details van de loonstroken te bekijken of om deze naar PDF te downloaden.