Update 19-10-2015

Hierbij willen we je op de hoogte stellen van het laatste nieuws over Nmbrs.hr. Vanaf nu zullen na elke update, de update notes beschikbaar worden gesteld. Omdat veel van de beta gebruikers erg benieuwd zijn naar de nieuwe functionaliteiten verzoeken we je, je te abonneren op deze update notes. Klik hier voor een link naar de update notes. Wanneer je bent ingelogd als gebruiker (dit kan vanuit Nmbrs®), kun je via deze link op "Volgen" klikken, om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe functionaliteiten.

Take-off Sessies
Nu de Office 365 add-in beschikbaar is, kunnen meer geïnteresseerden deelnemen aan het Beta programma. Om deze reden hebben we 2 nieuwe data gepland voor take-off sessies. Tijdens deze sessies vertellen we je over de voordelen van Nmbrs.hr, hoe Nmbrs.hr werkt en hoe je direct van start kunt gaan. Geef je hier op voor de take-off sessies. (Let op: maak je gebruik van Nmbrs® Accountant? Start dan met Nmbrs.hr voor je eigen kantoor of neem een pilot klant mee.)

Microsoft Office 365
Een van de meest belangrijke functionaliteiten is de integratie met je e-mail inbox. Zoals bekend was deze voor Google apps for Work al beschikbaar, maar nu ook voor Microsoft office 365! Nmbrs.hr is binnenkort te vinden in de Office 365 store, om de add-in te installeren.

Feedback van de beta gebruikers
Nmbrs.hr is nu een korte tijd "live" met een Beta label en er zijn inmiddels 159 gebruikers actief in de applicatie. Het Beta label betekent dat een aantal belangrijke functionaliteiten nog niet gerealiseerd zijn. Toch zijn de gebruikers bijzonder enthousiast over de huidige functionaliteit en de invloed die Nmbrs.hr op het dagelijkse HR werk heeft.

Teammanagers
Het verzoek met de grootste prioriteit voor onze beta gebruikers is het beschikbaar stellen van een extra rol binnen de applicatie, de teammanager. Veel van de cases die worden beheerd door de HR afdeling worden uitgevoerd door de teammanager, voor wie er nog geen gebruikers rol beschikbaar is. Het Nmbrs.hr team is daarom direct naar de tekentafel gegaan en heeft een veilig en simpel functioneel ontwerp gemaakt. Veiligheid staat bij dit ontwerp voorop!

Teammanagers:
- zullen uitsluitend informatie zien over de medewerkers in het team;
- hebben geen toegang tot het eigen dossier;
- kunnen worden uitgesloten van externe app pagina's met informatie uit andere applicaties (zoals Nmbrs®);
- zijn sterk beperkt op het gebied van aanpassen en verwijderen van cases en taken
- hebben geen toegang tot het instellingen menu
Uiteraard zijn dit niet alle specificaties. Vragen en suggesties zijn uiteraard zeer welkom!

Taken per e-mail
Vanaf het begin is het voor het Nmbrs.hr team al een uitdaging geweest ook taken uit te laten voeren door personen die geen toegang hebben tot het systeem. Binnenkort kunnen taken per email worden gedeeld en met een speciale link worden voltooid.

Notificaties
Ook notificaties zullen in het laatste kwartaal van dit jaar nog aan bod komen, de ontvangen notificaties kunnen eenvoudig worden omgezet in notities, taken  en cases. Een goed voorbeeld van te ontvangen notificaties zijn de HR-signalen die in Nmbrs® kunnen worden ingesteld.