Verjaardagen van collega's bekijken

Je kunt de verjaardagen van de collega's via de app en op de computer bekijken als de medewerker template dit toestaat.

Wanneer medewerkers binnen dezelfde debiteur vallen en dezelfde afdeling kunnen ze elkaars verjaardagen zien. Voeg dashlet verjaardagen afdeling (lees rechten minimaal) toe aan de medewerker login template. Momenteel worden de verjaardagen van de komende 9 maanden getoond.

Als de medewerker inlogt op de computer dan worden de vorige 2 dagen getoond en de komende 7 dagen inclusief de dag van vandaag. Op die manier kan de medewerker op maandag bijvoorbeeld nog de verjaardagen van afgelopen weekend zien.

Zie hier een voorbeeld van hoe de verjaardagen dashlets eruit zien: