Aankondiging 3-11-2015

Een kleine vooruitblik op de eerstvolgende uitbreiding van Nmbrs.hr!

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan uitbreiding van de "Activity Stream" van Nmbrs.hr. Met de uitbreiding van de activity stream ontstaat een nog waardevollere historie over de personen in Nmbrs.hr. Alle aandacht die wordt gegeven aan de medewerkers wordt tot in het kleinste detail voor je vastgelegd. Je kunt nu nog meer rekenen op het uitgebreide dossier dat Nmbrs.hr over je medewerkers opbouwt.

Om een goed beeld te geven van welke activiteiten worden vastgelegd, hebben we een uitgebreid support artikel beschikbaar gesteld. Mocht je hierin nog iets missen, laat dat ons dan graag weten! Klik hier voor het artikel.

What's next!?
In de nieuwe activity stream hebben we ook de voorbereidingen getroffen voor het "delen" van cases, taken, notities, e-mails en bestanden. Je kunt deze dan eenvoudig privé maken, zodat de informatie alleen voor jou toegankelijk is. Ook kun je de informatie delen met de door jou geselecteerde gebruikers.

Mocht je nog vragen hebben over deze of andere functionaliteiten, laat het me dan weten. Ik hoor graag wat er leeft bij onze gebruikers!