Het verlof van collega's bekijken

Je kunt het verlof van collega's via de app bekijken als de medewerker template dit toestaat.

Wanneer medewerkers binnen hetzelfde bedrijf vallen en dezelfde afdeling kunnen ze elkaars verlof zien. Voeg het dashlet verlofoverzicht afdeling (lees rechten minimaal) toe aan de medewerker login template.

Volgen

Opmerkingen

• Avatar
    Carla Rikkers

Waarom worden halve dagen of enkele uren die opgenomen worden in de app weergegeven als 1 dag? Nu is niet geheel duidelijk of je collega een hele dag afwezig is of alleen maar het laatste uurtje van de dag.