Nmbrs® Nmbrs.hr (Take-off sessie)

Doel?

Een, op basis van de Nmbrs® omgeving, volledig ingerichte Nmbrs.hr omgeving. Kennis van de functionaliteiten om Nmbrs.hr in de praktijk te kunnen gebruiken.

Voor wie?

De take-off sessies Nmbrs.hr zijn voor HR-manager die dagelijks werken met Nmbrs®. Zie ook "Benodigdheden voor de training" voor meer details.

De onderwerpen die behandeld worden zijn:

Introductie

Wat lost Nmbrs.hr voor mij en mijn organisatie op? Wat kan ik nog meer verwachten van Nmbrs.hr?

Implementatie

Start onder begeleiding van de ontwikkelaars van Nmbrs.hr een eigen Nmbrs.hr account. Wanneer je voldoet aan de deelname vereisten, ga je gegarandeerd naar huis met volledig geïmplementeerde Nmbrs.hr applicatie welke naadloos is geïntegreerd met Nmbrs® Salaris/HR en Google Apps for work of Office 365.

Klik hier om te zien welke functionaliteiten beschikbaar zijn. Deze zullen allen worden behandeld tijdens de take-off sessie.

Deel

Bespreek ervaringen en suggesties tijdens en na de sessies met mede gebruikers. Het delen van jullie ervaring in HR helpt om Nmbrs.hr verder te ontwikkelen.

Feedback

De Take-off Sessies zijn een goede basis voor het vergaren van feedback op het starten en implementeren van de applicatie. Nu je Nmbrs.hr dagelijks kunt gebruiken zullen we je geregeld vragen naar je ervaring, behoeften en suggesties.

Informatie

Om 09.30 uur staat de koffie klaar!

De training begint stipt om 10.00 uur en eindigt om 15.00 uur. De lunch, koffie en thee zijn inbegrepen.

Locatie: Willem de Zwijgerlaan 352 A/2, 1055 RD Amsterdam (Routebeschrijving) (Google maps)

Benodigdheden voor de training

De bijdrage van Nmbrs.hr aan het dagelijks managen van je taken is alleen optimaal bij gebruik van de volledige functionaliteit.
  • Google apps for work
    Ga naar Gmail / klik rechtsbovenin op het icoon met de 9 vlakjes / scroll naar beneden om te zien of "Meer uit Apps Marketplace" beschikbaar is. "Meer uit Apps Marketplace" moet beschikbaar zijn om toegang te hebben tot Nmbrs.hr. Heb je geen toegang tot "Meer uit Apps Marketplace" bekijk dan de laatste stappen in dit support artikel: https://support.nmbrs.nl/hc/nl/articles/206427328

• Office 365
    Open outlook.office365.com en klik op "Instellingen" rechts boven (het wieltje). Daar kun je "Beheer add-ins" kiezen Klik daarna op de blauwe tekst voor meer add-ins van de office store. De office store is ook te vinden op store.office.com en kies voor Outlook.

• Outlook van Microsoft, versies vanaf 2013
    In Outlook, de versies vanaf 2013, is de "Office-store" beschikbaar. (Rood logo van een winkeltas). Voor toegang tot de office store is een Office 365 of MS Exchange account vereist. Wanneer Microsoft Exchange wordt gebruikt dient dit minimaal Exchange 2013 zijn met minimaal een installatie van service pack 1 of hoger. Neem contact op met de IT beheerder wanneer de "Office store" niet beschikbaar is of de Nmbrs.hr add-in niet beschikbaar is voor de huidige versie van Microsoft Exchange.

• Nmbrs® Salaris en HR
    Eigenaarsrechten in Nmbrs® Salaris en HR (Alleen voor Business!). Wanneer je deze rechten niet hebt, is het handig tijdens de sessie contact te hebben met de eigenaar. Dit kost slechts enkele minuten. Neem contact met ons op wanneer dit niet mogelijk is. Let op dat je toegang moet hebben tot de mailbox van de bovenstaande gebruiker, ook vanaf een andere locatie, dit in verband met de IP Validatie binnen Nmbrs®.

Inschrijven