Waarom verschijnt de melding ''Een mutatieformulier met dezelfde kolom(men) is open''?

Per periode kan er van elk snelinvoer formulier maar één verstuurd worden. Het kan voorkomen dat de klant het snelinvoer formulier heeft ingevuld en op 'Opslaan' heeft geklikt, vervolgens wordt eenzelfde formulier gestart en dan komt de volgende melding in beeld:

''Een mutatieformulier met dezelfde kolom(men) is open. Deze moet gesloten worden voordat u een nieuw formulier met deze kolommen instuurt. ''

Om deze foutmelding op te lossen moeten de opgeslagen formulieren worden verwijderd, of alsnog worden verzonden. Zowel de klant login als de accountant kunnen deze formulieren verwijderen onder het tabje 'Opgeslagen'.