Wanneer is de Engine 2016 beschikbaar?

De Engine van 2016 is beschikbaar vanaf:

Vrijdag 18 december is het mogelijk om de jaarwissel te verwerken, de (interactieve) loonstroken te bekijken en om de allereerste loonrun van 2016 te draaien!

Salaristabellen & brancheregelingen 2016

  • Nmbrs® salaristabellen worden de komende weken door Nmbrs® aangepast met de nieuwe waarden van 2016. Eigen salaristabellen dien je zelf aan te passen.
  • Via deze link kun je controleren welke salaristabellen er reeds zijn aangepast.
  • Nmbrs® master branches worden de komende weken door Nmbrs® aangepast met de nieuwe waarden van 2016. Eigen branches dien je zelf aan te passen.
    Door een brancheregeling met startperiode in 2016 op te slaan, worden alle regels in de branche actief voor 2016. LET OP: je kan nog geen normale run maken voor een bedrijf met een branche die niet geactiveerd is in 2016. Wel is het mogelijk om een pre-run te maken.
  • Via deze link kun je controleren welke branches er reeds zijn aangepast.

Mocht je al de beschikking hebben over de premies van 2016 voor één of meerdere branches, dan kan je deze natuurlijk altijd naar ons opsturen via de Nmbrs Community. Je moet je wel eerst voor de Nmbrs Community aanmelden.

Meer informatie over wat er precies allemaal is aangepast qua regelingen in de Engine 2016, wordt tevens vanaf vrijdag 18 december kenbaar gemaakt.

Volgen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk