Sympa

Over de integratie

Sympa HR is een compleet HRM systeem voor de in-, door- en uitstroom van personeel met ontsluiting naar de payroll engine Nmbrs. Van hire-to-retire en geautomatiseerd in workflows van vacature tot getuigschrift.

De slimme software van Sympa zorgt voor het minimaliseren van de operationele HR werkzaamheden waardoor er maximaal tijd vrij gemaakt wordt voor waardevolle HR zaken. Bij een middelgrote organisatie bespaart Sympa per lijnmanager drie werkuren per week uit. DIt zorgt voor een ROI in minder dan 10 maanden.

Wij geloven dat mensen het verschil maken in het succes van uw onderneming. Daarom willen wij u helpen om de beste mensen te vinden, te behouden en ze verder te ontwikkelen. Dat doen we met volledig geïntegreerde cloud-based HR software. Een systeem dat niet alleen heel goed werkt, maar waarmee het ook heel leuk werken is. Voor HR managers én voor alle andere medewerkers. Zo laten we uw bedrijf beter presteren. Hoe leuk is dat!

De integratie is gerealiseerd door - en in het beheer van Sympa.

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Er is een procedure beschikbaar in het geval dat de Nmbrs® export zal worden toegepast. In de procedure staat beschreven hoe de set-up kan worden geconfigureerd, een emailadres en token kan worden verkregen, en de noodzakelijke medewerker en looncomponenten informatie.

Over Sympa

Door het beheer van HR data te versimpelen, voorziet Sympa u van een compleet en duidelijk overzicht van al uw werknemers. U kunt hiermee in realtime de ontwikkeling van al uw personeel gedurende de gehele loopbaancyclus gemakkelijk volgen. Daarnaast bespaart u tijd op routinematige HR taken, werkt u efficiënter en kunt u beter focussen op uw mensen.

Mocht je vragen hebben over de integratie met Sympa, of meer willen weten neem over Sympa. Neem dan contact op met hun supportafdeling: