Sympa

Over de integratie

Payroll en HR raken elkaar uiteraard. Diverse leveranciers bepleiten een totaaloplossing, maar met een goede integratie is dat helemaal niet nodig. Sympa en Nmbrs bieden een dergelijke goede integratie. Gegevens slechts eenmaal invoeren, daar gaat het om. Een nieuwe medewerker? Simpelweg invoeren in Sympa en alle voor de salarisadministratie relevante gegevens komen automatisch in Nmbrs terecht. Verandering in het salaris? Doorvoeren in Sympa en verwerken in Nmbrs. Automatisch.

Voor de voorwaarden waaronder gebruik kan worden gemaakt van deze integratie dient u contact op te nemen met Sympa. Zij zorgt voor de opzet en inrichting van de integratie en kan u van support voorzien wanneer u vragen heeft.

De integratie is gerealiseerd door - en in het beheer van - Sympa.

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Er is een procedure beschikbaar in het geval dat de Nmbrs® export zal worden toegepast. In de procedure staat beschreven hoe de set-up kan worden geconfigureerd, een emailadres en token kan worden verkregen, en de noodzakelijke medewerker en looncomponenten informatie.

Over Sympa

Wij geloven dat mensen het verschil maken in het succes van uw onderneming. Daarom willen wij u helpen om de beste mensen te vinden, te behouden en ze verder te ontwikkelen. Dat doen we met volledig geïntegreerde cloud-based HR software. Een systeem dat niet alleen heel goed werkt, maar waarmee het ook heel leuk werken is. Voor HR managers én voor alle andere medewerkers. Zo laten we uw bedrijf beter presteren. Hoe leuk is dat!

Mocht je vragen hebben over de integratie met Sympa, of meer willen weten neem over Sympa. Neem dan contact op met hun supportafdeling:

Deze integratie is gerealiseerd door en volledig in beheer van Sympa. Voor vragen en support verzoeken wij je contact op te nemen met Sympa.