Update 25-11-2015

We hebben weer een update gedaan met hierin een grote verbetering van de "Activity stream". Activiteiten worden nu zeer exact geregistreerd en veel duidelijker aan de gebruiker gepresenteerd. De aanpassing heeft effect op het home dashboard en de overzichtspagina's van de cases, medewerkers en teams.

Al eerder was onderstaande afbeelding te zien op de support pagina van Nmbrs.hr en wordt nu de activity stream ook daadwerkelijk zo gepresenteerd.

Voor meer specifieke informatie over de geregistreerde activiteiten kun je dit artikel raadplegen.