PersoneelsSysteem

Over de integratie

De integratie met Nmbrs kan beheerd worden vanuit PersoneelsSysteem. Vanuit de instellingen kan ingesteld worden welke vestiging(en) of afdeling(en) gekoppeld moeten worden. Binnen de instellingen kunnen ook de verschillende looncomponenten op elkaar afgestemd worden.

De koppeling tussen PersoneelsSysteem en Nmbrs bevat de volgende functionaliteiten:

• Automatisch medewerkers importeren vanuit Nmbrs;
  • Gewerkte uren exporteren naar Nmbrs met één druk op de knop

Deze integratie is gerealiseerd door PersoneelsSysteem, de integratie is ook in het beheer van PersoneelsSysteem.

Hoe te gebruiken

[...]

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Over PersoneelsSysteem

PersoneelsSysteem wordt ontwikkeld door DifferentLab B.V. Naast PersoneelsSysteem biedt DifferentLab B.V. haar dienst ook aan onder de namen HorecaSysteem en ZorgSysteem.

Met PersoneelsSysteem kunt u heel gemakkelijk en snel overzichtelijke werkroosters maken, gewerkte uren registeren en uw personeelsadministratie beheren. U houdt grip op uw personeelskosten en u kunt uw medewerkers online op de hoogte brengen van het komende werkrooster, de al gewerkte uren en zelfs het laatste nieuws.

PersoneelsSysteem is beschikbaar via de computer, maar ook via de iPhone en Android app. Mocht je meer informatie willen over hoe de integratie met PersoneelsSysteem te realiseren, of mocht je andere vragen over deze integratie hebben neem dan contact op met PersoneelsSysteem: