AllSolutions

Deze integratie is gerealiseerd door en volledig in beheer van AllSolutions. Voor vragen en ondersteuning verzoeken wij je contact op te nemen met AllSolutions.

Nmbrs® support

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

AllSolution support

Over AllSolutions

Organisaties die zich willen ontwikkelen tot succesvolle Extended Enterprises ondersteunt AllSolutions met een krachtige Software-as-a-Service oplossing waarmee zij samenwerking bevorderen en al hun processen - van kennismanagement tot communicatie en van boekhouding tot projectbeheer – af kunnen dekken. AllSolutions is specialist op het gebied van geïntegreerde online business software. Iedere dag werken we met ruim 30 medewerkers aan onze ambitie: om bedrijfsinformatie tijd- en plaatsonafhankelijk toegankelijk te maken voor iedereen op ieder device. Samenwerking en kennisdeling binnen én tussen organisaties staan centraal binnen onze Software-as-a-Service oplossing omdat wij geloven dat een organisatie succesvoller is door samen te werken.

AllSolutions integratie

AllSolutions biedt haar klanten de mogelijkheid om de HRM-module van AllSolutions te integreren met Nmbrs®, zodat de medewerkersgegevens in Nmbrs® met de HRM-gegevens in AllSolutions worden gesynchroniseerd. Hierbij worden medewerkersgegevens vanuit AllSolutions naar Nmbrs® geëxporteerd en loonstroken vanuit Nmbrs® in AllSolutions geïmporteerd (in pdf-formaat). Ook is er de mogelijkheid om vanuit AllSolutions handmatig of automatisch looncomponenten aan te maken (op basis van declaraties en/of overwerkuren) en over te zetten naar Nmbrs®. Op deze manier sluit de HR- en salarisadministratie in Nmbrs® naadloos aan op de financiële administratie in AllSolutions.