Update 22-1-2016

Het is alweer even geleden dat we iets over Nmbrs.hr hebben uitgestuurd. Deze update bevat veel informatie over de Roadmap van de komende tijd.

Wat hebben we de afgelopen tijd gedaan?
Aan het eind van 2015 hebben we veel tijd besteed aan de validatie van het huidige concept Nmbrs.hr. Veel van de visie, functionele uitwerking en roadmap zijn hierbij bevestigd en onderbouwd. Met dank aan onze pilot gebruikers hebben we ook het nodige moeten bijbuigen om alle visie, strategie en functionaliteit dezelfde richting op te krijgen. Veel functionele en technische concepten zijn tot stand gekomen en zullen in dit nieuwe jaar worden geïmplementeerd.

Op 8 november verscheen Michiel opeens met de geweldige kans om Nmbrs.hr te pitchen tijdens GetWalk voor veel prospect accountants. De uitdaging: slechts 3 dagen van voorbereiding, 300 man publiek, live steaming door Michiel ;) en professionele opnames van onze pitch. Met support van Michiel en onze dikke sweaters hebben we een hele mooie pitch neer kunnen zetten. We hebben veel lol gehad op het podium en hebben de 6de plaat gehaald voor de meest innovatieve app. Zodra de pitch video beschikbaar is laten we die uiteraard aan jullie zien!

Applicatie updates
December is ook een rustige maand geweest. De meeste tijd hebben we besteed aan de liefdes relatie van Nmbrs.hr, Nmbrs® en Zummit. Alle app lijken goed samen te werken en de relatie is niet in onderhoudsmodus. Er zijn geen verdere releases gedaan.

En nu? De volgende titles zijn de roadmap themes op nu bekende volgorde van ontwikkelen.

Template builder
De template builder is klaar!!! De template builder is een Word add-in welke kan worden gebruikt voor het maken van Word-documenttemplates. Deze templates kunnen worden verrijkt met data velden uit Nmbrs® Payroll én HR. Bijvoorbeeld: Contract datum, salaris, personal info etc. Wanneer het template eenmaal is gemaakt kun je deze uploaden in Nmbrs.hr en vanuit een case een document laten maken op basis van dit template.

Document generator
Nu de template builder klaar is gaan we snel verder met het bouwen van een functionaliteit die het ook daadwerkelijk mogelijk maakt om een document te genereren in een case. Nmbrs.hr vervangt dan alle data velden met werkelijke data van Nmbrs® Payroll én Nmbrs.hr

Formulieren
Formulieren geven de mogelijkheid om nieuwe informatie op te nemen in Nmbrs.hr. Startdatum nieuw contract bijvoorbeeld. De data in deze velden zal tevens worden gebruikt voor het genereren van documenten op basis van templates.

Verbeteren workflow
We zullen de tracks uitbreiden en hernoemen naar "Workflows". Nieuwe automatische handelingen zullen worden toegevoegd.

Geautomatiseerde e-mail
Het word mogelijk op basis van een workflow stap automatisch een email uit te sturen.

Privacy
Cases en alles dat daartoe kan behoren kunnen worden beveiligd met toegangs restricties op basis van de gebruikers. Dit helpt gebruikers cases, en bijbehorende gevoelige persoonlijke informatie en data, veilig te verwerken.

Teammanager toegang
Zodra er extra privacy instellingen kunnen worden gebruikt kunnen er nieuwe gebruikers rollen worden toegevoegd. De teammanager zal ook workflows of onderdelen daarvan kunnen gaan uitvoeren.

Webhooks in
Nmbrs® Payroll is op dit moment al bezig met het beschikbaar stellen van signalen naar aanleiding van HR-signaleringen. Nmbrs.hr zal deze op een later moment opvangen en functionaliteit beschikbaar stellen om op basis hiervan actie te ondernemen (case, take of notitie starten)

Webhooks out
Uitgaande webhooks geven de gebruiker de mogelijkheid om andere apps op de hoogte te stellen van de voortgang en verzamelde data in een case. Andere app kunnen op basis van dit signaal acties uitvoeren of data ophalen uit bijbehorende case. Met name Nmbrs® Payroll kan naar aanleiding van een signaal mutaties initiëren of voorstellen.