RSS toevoegen aan medewerker- of manager login

Aan een medewerker login en een manager login kan een RSS feed worden toegevoegd, dit moet eerst worden aangezet in het betreffende template (klik voor meer informatie over het medewerker en manager template). De term RSS staat voor Really Simple Syndication en het is een makkelijke manier om medewerkers of managers op de hoogte te houden van nieuws op sites, blogs of van bekende nieuwssites.

RSS toevoegen op debiteurniveau

Op debiteurniveau kan onder 'ESS/MSS' gekozen worden voor 'RSS instellingen':

Vervolgens kan je voor managers en medewerkers afzonderlijk een RSS-URL toevoegen. Wat de RSS-URL van een bepaalde (nieuws)site is kan je vinden op de site van de betreffende (nieuws)site. Ook kan je aangeven hoeveel items (zoals nieuwsitems) de manager of medewerker in zijn login kan zien:

Wanneer een medewerker of een manager inlogt dan ziet het RSS dashlet er als volgt uit: