Overgang van Cordares naar APG

Vanaf 2016 kan het Cordares exportbestand niet meer gebruikt worden voor het aanleveren van de pensioenaangiftes voor de branches Bouw en Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf. In plaats hiervan kan gebruik gemaakt worden van de APG pensioenexportinstellingen.

De pensioeninstellingen voor APG (Bouw) en APG (Schoonmaak) worden automatisch aangemaakt indien er al een Cordares exportinstelling aanwezig is. Alleen het "Nummer leverancier" dient nog handmatig te worden ingevuld. Klik hier voor meer informatie over het instellen van APG Bouw en Schoonmaak. 

Volgen

Opmerkingen

 • Avatar
  Wouter Hofman

  Let op: het Nummer leverancier is verwijderd bij APG (bouw). We dachten dat dit het zelfde nummer was als het oude Cordares bouw inzender relatienummer. Na overleg met APG blijkt dit niet zo te zijn. Het nummer leverancier dient nog handmatig te worden ingevuld. Pensioen exports die al zijn aangemaakt kunnen worden verwijderd en een nieuw export bestand kan worden aangemaakt.

 • Avatar
  Patricia van Es

  en waar haal ik dit nummer vandaan?

 • Avatar
  Ingmar Lodewijk

  Het leveranciersnummer van APG is niet iets wat Nmbrs verstrekt, hiervoor zul je bij desbetreffende leverancier moeten zijn. In dit geval is dat dus APG.

Mogelijk gemaakt door Zendesk