Deeliver i8 Solutions

Deze integratie is gerealiseerd door en volledig in beheer van Deeliver i8 Solutions. Voor vragen en ondersteuning verzoeken wij je contact op te nemen met Deeliver i8 Solutions.

Nmbrs® support

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Deeliver i8 support

Over Deeliver i8 Solutions

i8 Solutions helpt organisaties om beter te presteren in hun business. Dit doen zij door ze inzicht te geven in hun resultaten, op elke gewenste manier.

Door gebruik te maken van de innovatieve ontwikkelingen in de i8 Suite kunnen gebruikers de schat aan informatie centraal ontsluiten. Zij besparen tijd door vanuit één bron gestandaardiseerde rapportages te creëren met KPI’s die er toe doen. Organisaties delen daarmee één versie van de waarheid. Hierdoor werken gebruikers met rapportages en dashboards die de werkelijkheid weergeven zoals die is zodat zij beslissingen kunnen nemen op conclusies die onderbouwd zijn.

Deeliver i8 Solutions integratie

Door gebruik te maken van de API’s die NMBRS beschikbaar heeft is het integreren van beide oplossing zo gebeurd. De slimme software zorgt ervoor dat men direct aan de slag kunt. De i8 Suite bestaat uit een Portal, een Scorecard en de Viewer. De i8 viewer is het instrument om rapportages te maken en conclusies te onderbouwen met steekhoudende analyses. Met de i8 Scorecard kunnen gebruikers data vergelijken met hun KPI’s terwijl de i8 Portal al deze informatie bundelt en beschikbaar stelt.