Nedap PEP

Deze integratie is gerealiseerd door en volledig in beheer van Nedap PEP. Voor vragen en ondersteuning verzoeken wij je contact op te nemen met Nedap PEP.

Nmbrs® support

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Nedap PEP support

Over Nedap PEP

PEP is hét platform waarop zowel de vaste medewerkers als uitzendkrachten op een eenvoudige manier geregistreerd kunnen worden. Medewerkers ontvangen een PEP kaart waarmee ze in- en uitklokken bij een PEPpoint binnen het bedrijf. Deze uren worden geregistreerd in de PEP staff module. Zo heb je online altijd een actueel overzicht van de gewerkte en niet-gewerkte uren van je vaste medewerkers en uitzendkrachten.

De contracturen en verlofsaldo’s zijn ook in PEP Staff bij te houden. Hierdoor kunnen HR medewerkers en teamleiders administratieve taken efficiënter uitvoeren.

Over integratie

Om de administratie tot een minimum te beperken is het mogelijk om de geregistreerde uren in PEP te koppelen aan Nmbrs. Met één druk op de knop worden de uren die van belang zijn voor de salarisverwerking verwerkt in Nmbrs. Hierdoor hoef je geen uren meer over te typen en kun je meteen overgaan tot een correcte verloning.