Asperion

Over de integratie

Door de koppeling tussen Asperion met Nmbrs® is het mogelijk de journaalposten uit Nmbrs® te halen en deze automatisch in Asperion te importeren. Deze integratie is gerealiseerd door Asperion, de integratie is ook in het beheer van Asperion

(Onderstaande afbeeldingen laten zien hoe de verschillende documenten vanuit Nmbrs er in journaalposten uitzien)

Hoe te gebruiken

[...]

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Op de supportpagina van Asperion vind je documentatie omtrent het realiseren van deze integratie:

Over Asperion

Asperion ontwikkelt en levert sinds 2006 online financiele software voor MKB en voor de accountancy. De software is 100% webbased met veel functionaliteit, groot gebruiksgemak en een HelpDesk die ècht helpt! De nieuwste Scan- en herkenfuncties zijn volledig geintegreerd en resulteren in automatische boekingen waardoor het tijdrovende inklopwerk tot een minimum kan worden beperkt.
De software is scherp geprijsd dus betaalbaar voor zelfs de kleinste onderneming. Asperion is SRA gecertificeerd en houder van het keurmerk Zeker-Online. Mocht je meer informatie willen over hoe de integratie met Nmbrs te realiseren, of mocht je andere vragen over deze integratie hebben neem dan contact op met Asperion: