Digitaal Kantoor

Over de integratie

Met deze integratie kan je op eenvoudige wijze journaalposten vanuit Nmbrs direct naar Digitaal Kantoor verzenden. Ook kunnen loonstroken vanuit Nmbrs worden opgehaald. Gezien het brede scala aan financiële oplossingen die Digitaal kantoor te bieden heeft, kan de koppeling met Nmbrs naar wens worden uitgebreid met meerdere functies zoals planning en financieel dossier. Deze integratie is gerealiseerd door Digitaal Kantoor, de integratie is ook in het beheer van Digitaal kantoor.

(Onderstaande afbeeldingen laten zien hoe de verschillende documenten vanuit Nmbrs er in Digitaal Kantoor uitzien)

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Over Digitaal Kantoor

Met Digitaal Kantoor heb je als MKB'er een uniek 5­in­1 totaalpakket voor jouw boekhouding, personeelsadministratie, in­ en verkoop (handel), CRM en projectmanagement. Alles in je private cloud, altijd bij de hand, altijd een helder zicht op hoe je ervoor staat. Naast standaard oplossingen is er bij Digitaal Kantoor ook de mogelijkheid tot maatwerk waardoor je jouw Digitaal Kantoor volledig kan aanpassen aan je huidige bedrijfsprocessen en manier van werken. Mocht je meer informatie willen over hoe de integratie met Nmbrs te realiseren, of mocht je andere vragen over deze integratie hebben neem dan contact op met Digitaal Kantoor: