Update 31-3-2016

Op donderdag 31 maart 2016 hebben wij een wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update hebben we een verbetering toegevoegd en meerdere bekende problemen opgelost.

Verbetering

Het is nu mogelijk om opmerkingen toe te voegen aan uren- en looncomponenten bij het importeren/update. Voor meer informatie zie Importsheet tab: Vaste Looncomponenten, Importsheet tab: Variabele Looncomponenten of de uitleg in het import template.

Known Issue

Pensioen Export voor de Afbouw.

Opmerkingenveld niet zichtbaar in (medewerker)mutatieformulieren.

Foutmelding Twinfield: Een boeking moet altijd uit twee boekingsregels bestaan.

Fout in correctie journaalposten over voorgaand jaar.