VCD IT Groep

Deze integratie is gerealiseerd door en volledig in beheer van VCD IT Groep. Voor vragen en ondersteuning verzoeken wij je contact op te nemen met VCD IT GROEP.

Nmbrs® support

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

VCD IT Groep support

Over VCD IT Groep

De VCD IT Groep is één van de grotere zelfstandige ICT-bedrijven die in diverse segmenten tot de top drie van Nederland behoort. Als fullservice dienstverlener levert VCD zowel consultancy en software als infrastructuur en beheer.

Skednet Online is een door VCD ontwikkelde web-based oplossing voor online personeelsplanning, die rekening houdt met beschikbaarheid, taken/kwalificaties en loonkosten. Hierdoor is de planningssoftware uitermate geschikt voor organisaties met wisselende roosters en een steeds veranderend werkaanbod, zoals binnen de horeca en retail.

Over de integratie

Skednet importeert dagelijks medewerkersgegevens en contracten vanuit Nmbrs. Vanuit Skednet kunnen de gebruikers vervolgens de geregistreerde uren en urensoorten maandelijks exporteren naar Nmbrs. Hierdoor zijn er geen handmatige handelingen meer nodig waardoor bespaart wordt op tijd en fouten.