Update 21-4-2016

Op donderdag 21 april 2016 hebben we onze wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update hebben we verschillende bugs en twee bekende problemen opgelost.

Nieuwe feature

Downloaden van salarisdocumenten naar bestandsbeheer

Het downloaden van salarisdocumenten wordt eveneens een achtergrond taak. We hebben het mogelijk gemaakt om alle salarisdocumenten te downloaden zonder dat je hoeft te wachten totdat deze documenten gedownload zijn. Zodra je een melding krijgt dat de taak klaar is, kan je het bestand downloaden.