Bedrijfsrooster

Over de API koppeling 

Efficiënt werken betekent dat er resultaat behaald wordt, zonder dat daar erg veel inspanning in gaat zitten. Nmbrs® kenmerkt zich door de gebruiksvriendelijkheid van de applicatie, het werken in de cloud en de efficiëntie waarmee de salarisverwerking wordt gedaan. Met de onlangs gelanceerde integratie kunnen klanten van Bedrijfsrooster de registraties van diensten, verlof, verzuim, uren, toeslagen en declaraties via een directe koppeling verlonen met Nmbrs.

De integratie is gerealiseerd door - en in het beheer van - Bedrijfsrooster Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Er is een procedure beschikbaar in het geval dat de Nmbrs® export zal worden toegepast. In de procedure staat beschreven hoe de set-up kan worden geconfigureerd, een emailadres en token kan worden verkregen, en de noodzakelijke medewerker en looncomponenten informatie.

 

Over Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster biedt bedrijven en personeelsleden een meerwaarde door een overzichtelijke personeelsplanning, hulp bij het maken van roosters en een snelle urenregistratie. Bedrijfsrooster bestaat uit één online omgeving voor PC's, tablets en mobiele telefoons. Het is eenvoudig in gebruik en altijd en overal ter beschikking. Mocht je vragen hebben over de integratie, of over Bedrijfsrooster in het algemeen, neem dan contact op met de supportafdeling van Bedrijfsrooster:

Volgen

Opmerkingen

  • Avatar
    Yusuf Hasan

    Hel dag ik ben yusuf

  • Avatar
    Yusuf Hasan

    Hel dag ik ben yusuf

Mogelijk gemaakt door Zendesk