Comandi

Deze integratie is gerealiseerd door en volledig in beheer van Comandi Voor vragen en ondersteuning verzoeken wij je contact op te nemen met Comandi.

Nmbrs® support

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Comandi support

Over Comandi

Om efficiënt te kunnen werken wil je trends eerder signaleren dan jouw concurrenten, sturen op realtime data en sneller en betere beslissingen kunnen nemen. Het Comandi Management Dashboard is een uniek instrument om sturing te geven aan jouw organisatie en is vanaf vandaag gekoppeld met Nmbrs®!

Comandi voor Accountants

Het managementdashboard, met actuele managementinformatie van jouw klant is altijd online beschikbaar. Dit zorgt voor een hogere frequentie van inhoudelijk contact met de klant. De actuele cijfers, die uit de financiële en operationele databronnen gehaald worden, gebruik je om jouw klant op de juiste wijze te kunnen adviseren.

Comandi voor Business

Het optimaliseren van processen zorgen vaak voor grote kostenbesparingen. Niet alleen op administratief gebied, waar het Comandi Management Dashboard voor eenvoud en automatisering zorgt, wordt bespaard. Ook bij productie afdelingen zullen trends herkend worden en kan er sneller en effectiever geschakeld worden op het inzetten van medewerkers. Uren kunnen bespaard of anders ingedeeld worden. OP deze wijze kun je meer met minder mensen doen, super efficiënt!

Comandi integratie

Door de koppeling komt alle data volautomatisch uit Nmbrs® beschikbaar in het Comandi Management Dashboard. Dit levert je de volgende voordelen op:

1. Eén dashboard voor de beste management rapportage: visueel en to-the-point
  2. Financiële én operationele data komen eindelijk samen (KPI’s)
  3. Gecombineerd inzicht in personeelsinformatie, zoals productiviteit, met financiële feiten
  4. Real-time inzicht in alle bedrijfsprocessen
  5. Gebruiksvriendelijke forecasting op resultaat- en liquiditeitsniveau

Voor de voorwaarden waaronder gebruik kan worden gemaakt van deze integratie mag je contact op te nemen met Comandi. Zij zorgen voor de opzet en inrichting van de integratie en kan jou van support voorzien wanneer je vragen hebt.