Retail Solutions

Over de integratie

De koppeling met Retail Solutions maakt het mogelijk om:

• NAW-, contract- en salarisgegevens automatisch te synchroniseren met PMT (dit gebeurt 's nachts of handmatig wanneer gewenst)
  • Op korte termijn payroll gegevens, zoals gewerkte uren, uit PMT te synchroniseren met Nmbrs zodat deze gelijk klaar staan voor de verloning

De integratie is gerealiseerd door - en in het beheer van - Retail Solutions.

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Er is een procedure beschikbaar in het geval dat de Nmbrs® export zal worden toegepast. In de procedure staat beschreven hoe de set-up kan worden geconfigureerd, een emailadres en token kan worden verkregen, en de noodzakelijke medewerker en looncomponenten informatie.

Over Retail Solutions

Retail Solutions ontwikkelde PMT, een web based Personeels Management Tool om efficiënt loonkosten te begroten en taken te plannen. 6 jaar geleden waren er een aantal C1000 ondernemers die PMT gebruikte, inmiddels is Retail Solutions marktleider binnen de supermarktbranche en wordt PMT in ruim 700 supermarkten gebruikt.

Om zoveel mogelijk aan de wens van de klant te voldoen is PMT continu in ontwikkeling. Zo kwam onlangs de vraag van Ab Renes, ondernemer van de Albert Heijn in Limmen, of PMT gekoppeld kon worden met Nmbrs, zijn salarispakket. Deze koppeling is inmiddels gereed en kosteloos in Nmbrs en in PMT+ beschikbaar.

Mocht je vragen hebben over de integratie met Retail Solutions, of meer willen weten over Retail Solutions. Neem dan contact op met de supportafdeling: