Wanneer wordt iets wel of niet gefactureerd?

Demo bedrijven

Tijdens het aanvragen van een free trial heb je de mogelijkheid om één of meerdere demo bedrijven mee te nemen naar je omgeving. Voor deze demo bedrijven zullen nooit kosten in rekening gebracht worden, omdat het niet mogelijk is om loonaangiftes te versturen voor de demo bedrijven. Zowel in de free trial als in de live omgeving wordt hiervoor nooit gefactureerd. 

Testbedrijf

Naast het toevoegen van demo bedrijven is het mogelijk om een test bedrijf aan te maken. In onderstaand artikel leggen wij uit hoe je dit kun instellen en waar het voor dient.

Schaduw draaien

Als je nog een free trial versie hebt en je wilt gaan schaduw draaien, worden er ook geen kosten in rekening gebracht. Het is namelijk in de free trial versie niet mogelijk om loonaangiftes te sturen (wel gemarkeerd als verzonden). Als je op 'start nu' drukt en daar een startdatum kiest, kun je tot die startdatum gratis schaduw draaien. Na die startdatum wordt je automatisch gefactureerd voor de bedrijven die geen demo bedrijven zijn. Je kunt dan ook de loonaangiftes insturen. 

Als je reeds een betalende klant van Nmbrs bent en je importeert een nieuw bedrijf waarvoor je ook nog een aantal voorgaande maanden moet draaien en loonaangiften moet insturen, dan betaal je ook voor die loonstroken die je extra in eerdere maanden runt. 

Wil je meer weten over hoe je kunt schaduw draaien/nabouwen? Bekijk dan onderstaand artikel:

Opmerkingen