Sneak peak: de nieuwe Nmbrs® interface vanaf juni 2016!

Op 2 juni 2016 wordt Nmbrs® in een nieuw jasje gestoken! Hieronder een sneak peak met de belangrijkste informatie op een rijtje: 

 

Wanneer? 
Op donderdag 2 juni zal de wekelijkse update in de avond plaatsvinden waarin de interface van Nmbrs® wordt aangepast.

Vanaf vrijdag 27 mei 2016 wordt deze interface al beschikbaar op Sandbox. Alle gebruikers die toegang hebben tot Sandbox kunnen de nieuwe interface dan via Sandbox al gebruiken en inzien. 

Impact?
Na de update zal Nmbrs® er anders uitzien maar alle functionaliteiten blijven hetzelfde!  Alleen de locaties van het hoofdmenu: master level (rood) en de zoekbalk (geel) zijn verplaatst om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren. 

Heb je zelf thema's ingesteld in je Nmbrs® omgeving? Dan zorgen wij ervoor dat deze automatisch meegenomen worden in de nieuwe interface. Hier hoef je zelf niets voor te doen.

Oude interface: 

Nieuwe Interface:

Vragen? 
Mochten er zich problemen met de nieuwe interface voordoen, verwijder dan de browsercache. 
Wanneer dit geen oplossing biedt, neem dan contact op met onze supportafdeling via support@nmbrs.nl of bel naar 020-58 49 600. We helpen graag verder! 

 

Volgen

Opmerkingen

  • Avatar
    Esther

    Ik werk nu een aantal uren met de nieuwe interface, maar vindt het lettertype niet prettig! Bijv. de 8 en de 6 zijn vrijwel niet te onderscheiden.

  • Avatar
    Cynthia Mak

    Hoi Esther, bedankt voor je feedback! Ik heb een ticket aangemaakt, zodat we je feedback kunnen verwerken en je via het ticket terugkoppeling kunnen geven.

Mogelijk gemaakt door Zendesk