Update 2-6-2016

Op donderdag 2 juni 2016 hebben we onze wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update hebben we verschillende bugs en drie bekende problemen opgelost.

Nieuwe User Interface

Vorige week hebben we de nieuwe interface in sandbox gelanceerd, nu is de interface live zichtbaar!

Nmbrs® look en feel is veranderd maar alle functionaliteiten blijven hetzelfde! Alleen de locaties van het hoofdmenu: master level en de zoekbalk zijn verplaatst om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren. 

Heb je zelf thema's ingesteld in je Nmbrs® omgeving? Dan zorgen wij ervoor dat deze automatisch meegenomen worden in de nieuwe interface. Hier hoef je zelf niets voor te doen.

Wil je meer weten of heb je vragen? Zie de nieuwe interface 2016.

 Bekende problemen

Volgen

Opmerkingen

 • Avatar
  Antoon van Es

  Nieuwe interface ziet er mooi uit! Wel erg jammer (misschien zelfs storend) dat het nieuwe linkermenu blauw is en dit niet is aan te passen.

 • Avatar
  Martin Post

  Volledig eens met Antoon. Interface is echt een mooie update maar door keuze voor een vaste kleur sluit hij opeens minder aan met onze huisstijl.

 • Avatar
  Cynthia Miegies

  Ziet er erg mooi uit. Ik vind alleen de linkerkant wel iets te donker, met bepaalde lichtinval lastig te zien. De kleur blauw sluit wel goed aan... Sorry Antoon...

 • Avatar
  Cynthia Mak

  Bedankt voor het insturen van de feedback! We zien graag jullie mening en input voor verbetering van de nieuwe interface. Deze kun je het beste via e-mail of een ticket aan ons toesturen. Wij zullen dan bekijken welke aanpassingen we zouden kunnen doen, en je op de hoogte houden via het ticket.

Mogelijk gemaakt door Zendesk