Nieuwe interface

Na vanavond zal Nmbrs® een nieuwe interface hebben, dit zal je ook zien als je inlogt in de omgeving. Alle toepassingen blijven werken als je bent gewend.

Het nieuwe design biedt voor jullie wel een aantal voordelen:

Centraal hoofdmenu en zoekfunctie

De grootste verandering is de verplaatsing van het hoofdmenu en de zoekfunctie (van de linkerkant) naar het midden van het dashboard (bovenaan).

Extra overzicht

Het volledige scherm van gebruikers kan beter worden benut. Dit zorgt voor meer ruimtelijkheid en overzicht.

Aanpassing uiterlijk mutatieformulieren

Ook de mutatieformulieren hebben een facelift gekregen en zijn een stuk aantrekkelijker geworden voor gebruikers.

Volgen

Opmerkingen

• Avatar
    Leendert Eelman

Is het lettertype ook aan te passen? Verschillende mensen geven aan dat met name de cijfers slecht te lezen zijn.

• Avatar
    Rob de Leeuw

Ook de kleuren zijn nogal flets. Aangezien het buitenlicht een groot gedeelte weerkaatst op mijn scherm, is het er niet duidelijker op geworden. Aanpassing van dikte, letterype en (andere) kleuren feller, zou welkom zijn.

• Avatar
    Cynthia Mak

Bedankt voor het insturen van de feedback! We zien graag jullie mening en input voor verbetering van de nieuwe interface. Deze kun je het beste via e-mail of een ticket aan ons toesturen. Wij zullen dan bekijken welke aanpassingen we zouden kunnen doen, en je op de hoogte houden via het ticket.