Notificaties ontvangen op je telefoon en Apple Watch

Android en iOS toestellen

Met Nmbrs® ESS app versie 2.2.1. (iOS) en 2.2.1. (Android) kun je notificaties op je telefoon ontvangen. Afhankelijk van de geluidsinstellingen op je telefoon ontvangt je een geluid- of een vibratiemelding. Je kunt onderstaande meldingen ontvangen:

• Een nieuwe loonstrook is beschikbaar.
  • Een declaratieformulier is goedgekeurd, teruggestuurd of afgekeurd.
  • Het verlof is goedgekeurd of afgekeurd.

In het menu "Recente activiteiten" worden de notificaties van de laatste 30 dagen weergegeven.

Apple watch

Wanneer je iPhone gekoppeld is aan je Apple Watch, ontvang je automatisch de notificatie op je Apple Watch. De laatste 5 notificaties worden daarop getoond.

Om de instellingen voor Apple Watch te configureren:

1. Klik op de Apple Watch app

2. Klik op Nmbrs ESS

3. Zet de notificaties aan of uit

Notificatie instellingen iOS

Je kunt de notificatie voor Nmbrs ESS configureren.

1. Ga de "Instellingen" en kies NMRS ESS

2. Klik op "Notifications"

3. Kies de gewenste weergave.