Update Nmbrs ESS: Android (versie 2.2.1)

We hebben de bestaande versie van Nmbrs ESS app geupdate. Je krijgt een melding op je telefoon dat er een update klaar staat.

Met deze update is het nu mogelijk om notificaties van de loonstrook, declaratieformulieren en het verlof te ontvangen. Voor meer informatie, zie Notificaties ontvangen op je telefoon.

Let op:
Deze versie van de Nmbrs® App wordt ondersteund voor Android's versie vanaf 4.5 en hoger. Bij de versies onder 4.5 zal er een foutmelding ontstaan bij het inloggen. Deze foutmelding zorgt ervoor de er bij het invullen van het domein, waar ".NL" moet staan, er alleen maar een cijfer kan worden ingevuld.

Google PlayNmbrs ESS