Update Nmbrs® ESS iOS (versie 2.2.1)

We hebben de bestaande versie van Nmbrs® ESS app geupdate. Je krijgt een melding op je telefoon dat er een update klaar staat.

Met deze update is het nu mogelijk om notificaties van de loonstrook, declaratieformulieren en het verlof te ontvangen. Wanneer je Apple Watch gekoppeld is aan je telefoon kun je ook deze meldingen op je Apple Watch ontvangen.

Voor meer informatie, zie Notificaties ontvangen op je telefoon en Apple Watch.

App StoreNmbrs ESS