Update 23-06-2016

Op donderdag 23 juni 2016 hebben we onze wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update hebben we verschillende bugs opgelost.

Nieuwe features / Verbeteringen

Integratie met Visma

De integratie met Visma is live! Vanaf nu is het mogelijk om journaalposten vanuit Nmbrs via een automatische koppeling in te lezen in Visma. Hoe je dit kunt instellen is te lezen in onderstaand artikel.

Verbeteringen in de PDF bestanden van diverse salarisdocumenten

De header in de salarisdocumenten 'Verzamelloonstaat' en 'Verzamelloonstaat cumulatief' is aangepast. Bij het downloaden van deze documenten wordt alleen nog op de eerste pagina de header getoond.
Voor alle overige salarisdocumenten, op de loonstroken en loonstroken werkgever na, is de witte ruimte tussen de header en de verdere inhoud verkleind.
Volgen

Opmerkingen

• Avatar
    Marco Aantjes

zou juist liever zien (wat al een lange wens is) dat de header boven elke bladzijde komt. Bij grote klanten moet je continu terugkijken welke kolom wat is, erg onduidelijk.