Daywize

Over de integratie

De integratie is bedoeld om aan Nmbrs-klanten een talentmanagement-oplossing te bieden via Daywize Cloud. Relevante gegevens van medewerkers (zoals functie, afdeling en leidinggevende) kunnen volledig automatisch overgenomen worden vanuit Nmbrs en bijgewerkt worden in Daywize Cloud. Zo wordt dubbele invoer van gegevens voorkomen en beschikt u altijd en overal over de meest actuele gegevens. Deze gegevens kunnen als basis dienen voor de gesprekscyclus en 360° feedback.

De integratie is gerealiseerd door - en in het beheer van - Daywize.

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Er is een procedure beschikbaar in het geval dat de Nmbrs® export zal worden toegepast. In de procedure staat beschreven hoe de set-up kan worden geconfigureerd, een emailadres en token kan worden verkregen, en de noodzakelijke medewerker en looncomponenten informatie.

Over Daywize

Daywize Cloud is een gebruikersvriendelijk en flexibel HR-systeem. De applicatie biedt ondersteuning voor verschillende HR-processen. Denk hierbij aan Functioneren & Beoordelen, 360° Feedback, Recruitment en Learning Management. Dit alles kan worden beheert vanuit één systeem met één database.Mocht je vragen hebben over de integratie, of over Daywize in het algemeen, neem dan contact op met de supportafdeling van Daywize: