Uitgangswaardes Laadtijd

Als je aan de System Requirements voldoet en een trage laadtijd ervaart is het handig om te checken of deze laadtijd daadwerkelijk langzamer is dan het Nmbrs gemiddelde. In dit artikel wordt de gemiddelde laadtijd voor bepaalde acties gegeven om dit te kunnen verifiëren.  

Actie Gemiddelde Laadtijd 
Loonstrook berekening

Normaal gesproken duurt de berekening ongeveer 1 seconde per loonstrook.
Bij complexe berekeningen: branche regelingen met specifieke instellingen, 30% regelingen en netto/bruto berekeningen kan dit oplopen tot een minuut per loonstrook.

Salaris run  De manier om de gemiddelde laadtijd van de run te berekenen is om de [gemiddelde loonstrook berekeningstijd ] x [aantal loonstroken] te nemen. Normaal gesproken duurt dit een paar minuten maar als het om complexe loonstrook berekeningen gaat of om grote hoeveelheden loonstroken, dan kan dit van minuten tot uren duren. 
Dashlets  Normaal gesproken duurt het laden van een dashlet ongeveer 1 seconde. Wanneer het om een uitgebreid dashlet, zoals die van open mutatieformulieren, dan kan dit meerdere seconden duren. 
Rapporten  Voor standaard rapporten over medewerker NAW gegevens, salarisinput, hr gegevens bij bedrijven tot 50 medewerkers kan dit een paar seconde duren. Normaal gesproken 20 rijen per seconden. Voor een zelf samengesteld rapport met meerdere kolommen kan dit afwijken. 
Pagina's Voor dashboard pagina's duurt dit normaal gesproken ongeveer 2 seconden. Bij gedetailleerde pagina's zoals rapporten pagina's of medewerker login pagina's kan dit afwijken. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid data. 

 

Tijdens de drukste periodes van loonbetalingen kunnen deze tijden oplopen. Wij zijn constant bezig om technische verbeteringen door te voeren om dit te verbeteren. 

Opmerkingen