Update 21-07-2016

Op donderdag 21 juli 2016 hebben we onze wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update hebben we verschillende bugs opgelost én is er een verbetering toegevoegd:

Verbetering

Als op Masterniveau of Debiteur niveau een rapport wordt geopend, wordt dit rapport niet automatisch meer gegeneerd. Hiervoor dient eerst op de knop "genereren" geklikt te worden. Ook bij bedrijven met meer dan 1000 medewerkers zullen de rapporten op bedrijfsniveau niet meer automatisch gegenereerd worden.