Update 08-09-2016

Op donderdag 8 september hebben we onze wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update hebben we verschillende bugs verholpen en nieuwe functionaliteiten doorgevoerd.

Betaling loonaangifte in SEPA

Vanaf heden is het mogelijk om betalingen voor de loonaangifte als SEPA bestand te downloaden. Hierdoor is het mogelijk om snel en foutloos betalingen inzake de loonaangifte bij de bank in te lezen. Om het bestand te downloaden kan je klikken op 'Download SEPA' bij het loonaangifte overzicht.

Onderstaand artikel geef hier meer informatie over:

Betaling loonaangifte via SEPA

Verbetering aanmelding medewerkers bij arbodienst

Bij de eigenschappen van een arbodienst kan je in Nmbrs aangeven dat de meldingen automatisch doorgestuurd moeten worden naar de arbodienst. Als deze instelling aan staat, zullen wij controleren of de medewerker reeds gekoppeld is. Wanneer dit niet het geval is, koppelen wij de medewerker en sturen de aanmelding door alvorens wij de verzuim XML door sturen. Op deze manier worden zieke medewerkers automatisch aangemeld en kan dit niet meer worden vergeten.

Verzuimmelding Overzicht en Verzuimregistratie Rapport voor 1- en 4-weken verloningsperiode

Voor bedrijven met een 1- en 4-weken verloningsperiode, is het vanaf nu ook mogelijk om het Verzuimmelding Overzicht en het Verzuimregistratie Rapport te raadplegen. Onderstaande artikelen geven meer informatie over hoe deze zijn in te richten.

Verzuimmelding Overzicht

Verzuimregistratie Rapport