Nmbrs® Accountant Start Up training

Doel?

Deze training is voor Accountants die een conversietraject naar Nmbrs® starten. Aan de hand van ingerichte demo bedrijven worden de verschillende niveaus in Nmbrs uitgelegd en laten we zien hoe de data geconverteerd kan worden.

Let op: de demo bedrijven kunnen in de omgeving worden gezet bij de aanvraag van de Free Trial. Mocht je de demo bedrijven niet hebben, neem contact op met onze support: 085-8889960.

Voor wie?

Voor accountants en/of salarisadministrateurs die hebben gekozen voor Nmbrs en in een omgeving werken die nog niet (geheel) ingericht is.

Benodigdheden?

Om aan deze training te kunnen deelnemen is het vereist om ten minste een Free Trial omgeving te hebben, met daarin de demo bedrijven. De demo bedrijven kunnen worden gekozen wanneer de Free Trial wordt aangemaakt.

De onderwerpen die behandeld worden zijn:

Introductie

• Wie is Nmbrs® en wat is onze visie?

Ongekend Efficiënt

• Waarom is Nmbrs efficiënt?
  • Uitleg over verschillende niveaus: Master, debiteur, bedrijf en medewerker
  • Basisproces payroll (op basis van CAO model)
  • Debiteurenbeheer (tags)
  • Inleiding Workflow
  • Default bedrijf aanmaken
  • Default medewerker aanmaken
  • Case CAO model en workflow inrichten

Implementatieproces

• Start Up fase
  • Implementatieproces
  • Converteren
  • Importeren (met excel)
  • Beschikbare converters
  • Case importeren debiteur, bedrijf en medewerkers

Informatie

Om 09:15 uur staat de koffie klaar!

De training zelf begint stipt om 09:30 uur uur en eindigt rond 15.00 uur. Lunch wordt door ons verzorgt, en de kosten van de training bedragen 249,- euro.

Locatie: Willem de Zwijgerlaan 352 A/2, 1055 RD Amsterdam (Routebeschrijving) (Google maps)

Benodigdheden voor de training

Om in de eigen omgeving te kunnen werken is het nodig om de omgevingsnaam (url) en de inloggegevens bij de hand te hebben. Ook is het nodig om toegang te hebben tot de e-mail inbox die bij de login hoort, zodat het IP adres kan worden gevalideerd.

Inschrijven

Hieronder kun je je gelijk inschrijven.