Update NL (22-09-2016)

Op donderdag 22 september hebben we onze wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update hebben we verschillende bugs verholpen en een bekend probleem opgelost.

Bekende problemen

Journaalposten - Omschrijvingen looncodes afwijkend

Bij het openen van de journaalposten worden de looncodes, waarbij de omschrijving in het loonmodel is aangepast, getoond met de originele (systeem) omschrijving. Dit betreft enkel de omschrijving van een looncode, de waarde die bij de looncodes behoort is wel correct. Daarnaast wordt de omschrijving alleen afwijkend weergegeven in de journaalposten en niet op de loonstroken. Omschrijving looncodes afwijkend

Relevante bugs

Naam van medewerker niet zichtbaar in gesloten ' Uit dienst mutatieformulier'

Wanneer een medewerker uit dienst is gemeld met een 'Uit dienst' mutatieformulier, was de naam van de medewerker niet meer zichtbaar zodra het formulier was gesloten.

Nieuwe medewerker mutatieformulier: foutieve berekening voor pro rata looncomponent

Wanneer er een nieuwe medewerker gedurende de periode in dienst is gekomen, en via het nieuwe medewerker mutatieformulier is toegevoegd, dan worden vaste pro rata looncomponenten niet correct berekend. Dit is opgelost.

Automatisch laden van overzichten

We hebben een verbetering doorgevoerd in het automatisch laden van overzichten. Overzichten op het masterlevel worden niet meer automatisch geladen. Op debiteur- en bedrijfsniveau is het afhankelijk van de bedrijfsgrootte, op medewerker niveau worden de overzichten nog wel altijd automatisch geladen. Mocht je het gevoel hebben dat we de bedrijfsgrootte te hoog hebben ingesteld, dan horen we dat graag.