Update NL (29-09-2016)

Op donderdag 29 september hebben we onze wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update hebben we verschillende bugs verholpen en een bekend probleem opgelost.

Bekend probleem

[Journaalposten] Correctie journaalpost in Twinfield/Exact Online verkeerd geboekt.

Bij het direct verzenden van de journaalposten naar Exact Online of Twinfield welke een TWK correctie bevatten, worden deze niet in de correcte periode geboekt in het boekhoudsysteem. Dit probleem is met de update verholpen: [Journaalposten] Correctie journaalpost in Twinfield/Exact Online verkeerd geboekt.

Relevante bugs

Overlappende regels in de overzichten
In sommige overzichten overlapten de regels elkaar. Hierdoor waren de overzichten niet meer goed leesbaar. Met deze update is dit aangepast.

Rechten aangepast in de knop 'Acties'

Voor de klantscenario templates (Scenario 2 en 3) zijn de rechten in de knop 'Acties' op bedrijfsniveau verbeterd. Wanneer in een klant scenario template is aangegeven dat er 'Geen' rechten zijn voor het dashlet 'Loonaangifte' dan zal de actie 'Laatste loonaangifte' niet meer zichtbaar zijn in de knop 'Acties'. Hetzelfde geldt voor de actie 'Laatste betaallijst', deze zal niet meer zichtbaar zijn als de salarisdocumenten op 'Geen rechten' staan.