CAO model

Met de update van donderdag 13 oktober hebben we een nieuwe functionaliteit doorgevoerd: het CAO model.

Met het CAO Model kan je in één keer CAO-gerelateerde instellingen aan een bedrijf koppelen. Het aanmaken van nieuwe bedrijven en het onderhouden van bestaande bedrijven wordt hiermee sneller en minder foutgevoelig. Op de kennisbank staat een uitgebreid artikel over hoe het CAO model aangemaakt en gebruikt kan worden: CAO model aanmaken

Voordat er gebruik gemaakt kan worden van het CAO model dienen eerst de volgende 5 dashlets zichtbaar gemaakt te worden voor de gebruikers accounts: CAO model, Roostermodel, Reserveringsmodel, Urenreserveringsmodel, Verlofmodel. Op de kennisbank staat uitgelegd hoe de rechten van gebruikers account aangepast kunnen worden: Waarom is een (nieuwe) feature / dashlet niet zichtbaar?

Door het nieuwe CAO model is de lay-out van het dashlet salarisinstellingen aangepast. Als er geen gebruik gemaakt wordt van een CAO model, dan is de werking van dit dashlet hetzelfde. Daarnaast is het grootboekrekeningschema verplaatst van dashlet salarisinstellingen naar een eigen dashlet grootboekrekeningschema.